Neljä Musketööriä Tsekin maalla

Teksti ja kuvat: Ike Rautio1374005_1472899023_medium 

 

Kevään suurin kansainvälinen Racketlon-turnaus kisattiin viime viikonloppuna Prahassa. Peräti 160 pelaajaa esittelivät taitojaan loistavasti järjestetyssä turnauksessa. Suomen värejä oli senioriluokissa puolustamassa pieni uljas ryhmä.

Neljä suomalaista muskettisoturia Ahti Antikainen, Markku Merta, Timo Räisänen, Ike Rautio.Kaksintaisteluissa oli tällä kertaa vaisumpi meno ja mitalipelit jäivät suomipojilta haaveeksi. Podiumille saatiin kuitenkin suomalaisväriä, kun Ahti Antikainen ja Ike Rautio kampesivat itsensä pronssille 55-dubbelissa.

 

Suomalaiset kohtasivat luokan 60v sijoitusottelussa turnauksen päätöspäivänä. Nyt oli Räisäsen vuoro olla parempi keskinäisessä kaksinkamppailussa.

Timo Räisänen

Markku Merta


Pronssimitalisti Ahti Antikainen istahti palkintogaalassa vaaralliselle paikalle. Golfarin backswingi on jo heilahtanut ja täydellinen osuma näyttää varmalta. Onneksi taakse ei asettunut King Kong, joka olisi erehtynyt luulemaan Ahtin pääkupua Roll On deodoranttipurkiksi.

Turnaus oli siis puitteiltaan upea ja järjestelyt toimivat hienosti. Pelaajat olivat kauttaaltaan tyytyväisiä. Se takaa, että tulevinakin vuosina osanottajia riittää tsekinmaalla. Siinäpä hyvä tavoite meille suomalaisille. Kun puhetta tuli Finnish Openista, niin selkeästi Suomi ja Helsinki kiinnostivat valtaosaa pelaajista. Se antaa lisää potkua syksyn 30v juhlaturnauksen järjestämiseen. Kaikki kynnelle kykenevät mukaan auttamaan turnauksen rakentamisessa ja tietenkin ottamaan osaa itselleen sopiviin sarjoihin.


Turnausten keskinäinen PR-työ on jo aloitettu Prahan turnauksen pronssia saavuttaneiden suomalaisten ja Latvian pelaajien kesken. Eli suomalaiset on lämpimästi toivotettu heinäkuussa Riikaan ja päinvastoin latvialaiset syyskuussa Helsinkiin

Share on Facebook