PÄIVITYS TIEDOTTEESEEN: huijausviestejä racketlon.fi -sähköpostiosoitteista –> liiton sähköposti jälleen käytössä

Päivitys alla olevaan tiedotteeseen: alla kuvatusta sähköpostihuijaustapauksesta on kirjattu rikosilmoitus ja sähköpostipalvelun tietoturva-asetuksia on tiukennettu. Liiton sähköpostit otetaan jälleen käyttöön.

Pauli Byckling (13.5.)

 

TÄRKEÄ TIEDOTE: racketlon.fi -sähköpostiosoitteita hyödyntäen on hiljattain lähetetty huijausviestejä, joissa on esim. pyydetty liiton rahastonhoitajaa suorittamaan suuria tilisiirtoja ulkomaisille tileille liiton puheenjohtajan nimissä. Viestit ovat näennäisesti tulleet liiton puheenjohtajan sähköpostiosoitteesta, viestit on kirjoitettu virheettömällä suomenkielellä ja allekirjoitettu pj:n nimellä.

Olemme olleet asiasta yhteydessä palveluntarjoajaan ja teemme asiasta myös rikosilmoituksen, mutta varotoimenpiteenä olemme tämän vuoksi myös päättäneet toistaiseksi jäädyttää racketlon.fi:stä lähtevän sähköpostiliikenteen. Näin ollen kaikki liiton toimihenkilöiden viestit saapuvat tästä eteenpäin henkilökohtaisista sähköpostiosoitteista, kunnes toisin ilmoitetaan. Liiton osoitteisiin voi kuitenkin lähettää viestejä normaaliin tapaan.

Mikäli vastaanotatte sähköpostiviestin racketlon.fi -osoitteesta jäädytysajan kuluessa, pyydämme ottamaan yhteyttä liittoon. Ilmoitamme erillisellä tiedotteella, kun otamme racketlon.fi -sähköpostin jälleen käyttöön.

Terveisin:
Pauli Byckling, puheenjohtaja

Share on Facebook