Lisenssiohjeistus

Lisenssiohjeistus pelaajalle:

Suomen Racketlonliitto ry:n alaisiin virallisiin kilpailuihin (Yonex Racketlon Tour) osallistujilta vaaditaan voimassa oleva SRL:n kilpailulisenssi. Lisenssi vaaditaan virallisiin kilpaluokkiin (A, B, C, juniorit) kaksin- sekä nelinpeleihin osallistuttaessa. Harrasteluokkiin (D tai alemmat) ei vaadita lisenssiä.  SRL:n kilpailulisenssin voi hankkia koska tahansa, lisenssin voimassaoloaika on kyseinen kalenterivuosi (1.1. – 31.12). Aikuisten lisenssin hinta: 14€, juniorilisenssi 7€. Juniorilisenssiin ovat oikeutettuja kyseisenä kalenterivuonna 19 vuotta täyttävät ja sitä nuoremmat pelaajat.

Vuoden 2018 alusta SRL:n lisenssit hankitaan Suomisport.fi -verkkopalvelun kautta. Alla pikaohjeistus Suomisport.fi:n käyttöön.

HUOM! Kun lähdet ostamaan lisenssiä, palvelu pyytää sinua ensiksi valitsemaan lajin (racketlon) ja tämän jälkeen seuran. Mikäli oma seurasi ei ole SRL:n jäsenseura tai et edusta mitään seuraa, valitse alasvetovalikosta vaihtoehto ’Muu/Ei seuraa’. Sinun ei siis tarvitse olla minkään seuran jäsen hankkiaksesi SRL:n lisenssin. 

Mikäli olet ostamassa lisenssiä loppuvuoden aikana seuraavalle kalenterivuodelle, muista valita oikea lisenssikausi (=kalenterivuosi).

Suomisport pikaohje

Siirry ostamaan lisenssiä tästä linkistä.

Lataa seloste lisenssirekisterin käsittelytoimista (pdf): tästä linkistä.

 

Lisenssiohje kisajärjestäjille:

 

Suomen Racketlonliiton alaisissa kilpailuissa ei enää kerätä lisenssimaksuja käteisellä, vaan kaikki lisenssit hankitaan Suomisport.fi-palvelun kautta. Ota yhteys liittoon lisätietoja varten.

Share on Facebook