Lisenssiohjeistus

Lisenssiohjeistus pelaajalle:

Suomen Racketlonliitto ry:n alaisiin virallisiin kilpailuihin osallistujilta vaaditaan voimassa oleva SRL:n kilpailulisenssi. Lisenssi vaaditaan virallisiin kilpaluokkiin (A, B, C, juniorit) kaksin- sekä nelinpeleihin osallistuttaessa. Harrasteluokkiin (D tai alemmat) ei vaadita lisenssiä.  SRL:n kilpailulisenssi on hankittava ennen osallistumista pelaajan ensmmäiseen kilpailuun. Lisenssin voimassaoloaika on racketlonin pelikausi, eli 1.8. – 31.7. Aikuisten lisenssin hinta on 14 € ja juniorilisenssin 7 €. Juniorilisenssiin ovat oikeutettuja kyseisenä kilpailukautena viimeistään 31.12. 19 vuotta täyttävät ja sitä nuoremmat pelaajat.

SRL:n lisenssit hankitaan Suomisport.fi -verkkopalvelun kautta. Alla pikaohjeistus Suomisport.fi:n käyttöön.

HUOM! Kun lähdet ostamaan lisenssiä, palvelu pyytää sinua ensiksi valitsemaan lajin (racketlon) ja tämän jälkeen seuran. Mikäli oma seurasi ei ole SRL:n jäsenseura tai et edusta mitään seuraa, valitse alasvetovalikosta vaihtoehto ’Muu/Ei seuraa’. Sinun ei siis tarvitse olla minkään seuran jäsen hankkiaksesi SRL:n lisenssin. 

Mikäli olet ostamassa lisenssiä loppukauden aikana seuraavalle kilpailukaudelle, muista valita oikea lisenssikausi.

Suomisport pikaohje

Siirry ostamaan lisenssiä tästä linkistä.

Lataa seloste lisenssirekisterin käsittelytoimista (pdf): tästä linkistä.

 

Lisenssiohje kisajärjestäjille:

 

Suomen Racketlonliiton alaisissa kilpailuissa ei enää kerätä lisenssimaksuja käteisellä, vaan kaikki lisenssit hankitaan Suomisport.fi-palvelun kautta. Ota yhteys liittoon lisätietoja varten.

Share on Facebook