Lithenius ja Mäkelä yleisten luokkien voittoihin Tuusulassa

Tuusulassa järjestettiin vapunpäivänä jo perinteeksi muodostunut TTC Boomin Wappukisa, jossa saatiin myös jo perinteeksi muodostunut voittaja, kun Boomin oma Sami ”Litti” Lithenius jyräsi jälleen vastustamattomasti ykköseksi. Lithenius on hakenut voiton kaikista racketlonkisoista, jotka Tuusulassa on tähän mennessä järjestetty, joten voittamisesta on todellakin jo muodostunut Litille uusi traditio sekä vapun että uudenvuoden juhlintaan.

Myös naisten kisan ykköspalkinto meni järjestävälle seuralle, kun voittajaksi selviytyi melko ylivoimaiseen tapaan Heli Mäkelä. Naisten luokkaa ja samalla koko kisojen tunnelmaa piristi omalla esityksellään Mikkelin Tennis-88:n vasta 11-vuotias juniori Viivi Paksu, jonka otteet varsinkin squash- ja tenniskentillä olivat huimaavia. Tästä nuoresta neidistä kuullaan varmasti vielä ja mikäli kehitys jatkuu, Viivistä on epäilemättä tulossa vakavasti otettava haastaja Suomen naisten kärkipelaajille jo muutaman vuoden sisällä.

Miesten B-luokan voitti Boomin Reijo ”Mako” Makkonen, joka on varsin tuore nimi Suomen racketlonkartalla, mutta lunastanut jo paikkansa Wienin Em-kisoihin lähtevässä 55-vuotiaiden maajoukkueessa ja olisi vappupäivän esitysten perusteella ollut varteenotettava vastus myös A-luokan pelaajille. Miesten C-luokassa saatiin yllätysvoittaja; Samuli Korhonen, joka aloitti racketlonin harrastamisen Tuusulan mailapeliryhmässä vasta pari viikkoa sitten ja osallistui nyt ensimmäisiin (muttei varmasti viimeisiin) racketlonkilpailuihinsa.

Tulokset kokonaisuudessaan Tournamentsoftwaressa.

 
A-luokka
 

 1. Sami Lithenius
 2. Tuomo Kekoni
 3. Juho Kantola
 4. Pauli Byckling

Tuusulan Wappukisa 2017 MA

A-luokka (vasemmalta oikealle): Kekoni, Lithenius, Kantola
 

B-luokka
 

 1. Reijo Makkonen
 2. Oskari Laiho
 3. Ari Kujala
 4. Were Oyomno
 5. Mikko Laiho
 6. Antti Haarahiltunen
 7. Markku Merta
 8. Kari Niemelä

Tuusulan Wappukisa 2017 MB

B-luokka (vasemmalta oikealle): Kujala, Makkonen, Laiho
 

C-luokka
 

 1. Samuli Korhonen
 2. Mika Vauhkala
 3. Jukka Honkanen
 4. Ville Hyyryläinen
 5. Sauli Wagner
 6. Pasi Palomäki

Tuusulan Wappukisa 2017 MC

C-luokka (vasemmalta oikealle): Korhonen, Vauhkala, Honkanen
 

Naiset
 

 1. Heli Mäkelä
 2. Anne Laitinen
 3. Pauliina Niskanen
 4. Kati Uhre
 5. Viivi Paksu
 6. Elina Byckling

Tuusulan Wappukisa 2017 N

Naiset (vasemmalta oikealle): Laitinen, Mäkelä, Niskanen
 

Tuusulan Wappukisa 2017 Junioripalkittu

Viivi Paksu
 

Share on Facebook