Grani Racketlon tulokset

Kuudes Grani Racketlon pelattiin lauantaina Targa Areenalla. Mukana oli mukavasti mailapelien moniotteluun hurahtaneita ja kokeilijoita.

AB- luokan voittajaksi nousi Smash:n vasta 16 vuotias Jesse Kiljunen, joka löi jännittävien vaiheiden jälkeen Toni Ruokasen neljällä pisteellä. Pronssiottelun vei HSK:n Ahti Antikainen ennen GT:n Seppo Raiskia.

Tasaisen C-luokan loppuotteluun selvisivät MBF:n Timo Raisänen ja Myyr SQ:n Markku Merta. Timon ratkaisi voiton vahvalla tenniksellä. Pronssia nappasi Grani Pingiksessä pelaava Markus Löfman voittaen Tero Pylkkäsen reilulla kymmenellä pisteellä pronssiottelussa.

Yhdistetyn N + D -Luokan voittajaksi taisteli GT:n oma Salla Kaukanen, joka voitti jännittävällä gummiarm lisäpallolla tenniksessä Lahden Timo Raiskin tilanteen ollessa neljän lajin jälkeen tasan. Myös pronssi tuli isäntäseuralle GT:n Ville Hukkisen lyödessä Emilia Kostiaisen 4:llä pisteellä.

Tällä kertaa mukana oli myös E luokka, jossa GT:n tennispelaajat selvittelivät välejään mailapelien moniottelussa. Kultaa vei Kristian Tiilikainen ennen Nooa Järnefeltiä, Elias Ovaskaista ja Nils Tonderia.


Avaa pdf klikkamaalaAB-luokka: Toni Ruokanen, Jesse Kiljunen, Ahti Antikainen


C-luokka: Markku Merta. Timo Räisänen, Markus Löfman


E-luokan: Nooa Järnefelt, Kristian Tiilikainen


ND-luokka: Ville Hukkinen, Salla Kaukonen, Timo RaiskiAvaa pdf klikkaamalla kutsua

Share on Facebook