Suomen Racketlonliitto sopimukseen Yonexin kanssa

Suomen Racketlonliitto on tehnyt 2–vuotisen sopimuksen GD-Promotions Oy:n kanssa, joka maahantuo mm. maailmankuulua Yonex-tuotemerkkiä. Sopimuksen mukaisesti vuoden 2017 ja 2018 SM-kisat ja Finnish Openit pelataan Yonexin laadukkailla sulkapalloilla sekä tennispalloilla.Lisäksi maajoukkue asut tulevat Yonexilta. Sopimuksen tavoitteina on lisätä Yonexin tuotteiden kysyntää Suomessa erityisesti Racketlonpelaajien keskuudessa sekä tukea Suomen Racketlonliiton toimintaa.
Maailmalla huippupelaajat käyttävät Yonexin tuotteita. Sulkapallossa esimerkiksi maailman rankinglistan ykkönen Malesian Lee Chong Wei ja elävä lajilegenda Kiinan Lin Dan pelaavat Yonexin sulkapallomailoilla. Tenniksessä naisten maailmanlistan 1. Saksan Angelique Kerper ja miesten maailmanlistan 3. Sveitsin Stan Wawrinka pelaavat Yonexin tennismailoilla. Suomen racketlonmaajoukkueen pelaajista Marko Välimäki (SM 1. ja maailman listan 9.) ja Luka Penttinen 17v (SM 2. ja maailman listan 4. Boys Juniors u21v) pelaavat Yonexin mailoilla ja varusteilla.
Helsingissä Yonex sulkapallomailoja myy mm. Smash Centerin Pro Shop. Tennismailoja myy mm. Talin Tenniskeskuksen Shop. Yonex valmistaa ja myy lisäksi pelikenkiä, palloja, sulkia, jänteitä, vaatteita ja pelikasseja.

Share on Facebook