Racketlon Finnish Open 2017

Racketlonin Finnish Open 2017 pelattiin Smash Centerisse Helsingissä 20.-22.10. Mestaruudet ratkaistiin 12:ssa sarjassa ja pääsarjoissa suomalaisille heltisi neljä palkintopallipaikkaa.Men A – Elite: 4. Arturs Zaicevs LAT, 2. Luka Penttinen FIN, 1. Sebastian Hedlunf SWE, 3. Benjamin Hampl SUI,Women A – Elite: 2. Esther Dübendorfer SUI, 1. Emmie Danielsson SWE, 3. Katrin Maldre USAMen A – Elite Doubles: 2. Benjamin Hampl SUI/Luka Penttinen FIN, 1. Ola Emriksson / Michael Persson SWE, 3. Sami Lithenius / Mikko Nissinen FINMixed A – Elite Doubles: 2. Esther Dübendorfer / Benjamin Hampl SUI, 1. Emmie Danielsson / Michael Persson SWE, 3. Martina Minetti / Ari Kujala FIN (ei kuvassa)Men B – Advanced: 3. Bartlomiej Lorkiewicz POL, 1. Oliver Bühler SUI, 2- Ulf Svensson SWEMen C – Amateur: 3. Tobias Hausen GER, 1. Mika Niskanen FIN, 3. Roni Lyytinen FINWomen Seniors 40+: 2. Katrin Maldre USA, 1. Esther Dübendorfer SUI, 3. Heli Mäkelä (ei kuvassa)Men Seniors 45+: 3. Ahti Antikainen FIN, 1. Sami Lithenius FIN, 2. Kimmo PennanenMen Seniors 55+: 2. Seppo Raiski FIN, 1. Reijo Makkonen FIN, 3. Pekka Tennilä FINMen Seniors 60+: 2. Sten Lindström FIN, 1. Harri Peltola FIN, 3. Markku Merta FINMen B – Amateur Doubles: 1. Gustaf Möller SWE / Seppo Raiski FINSeniors+45 Doubles: 2. Timo Mattila / Marko Värilä FIN, 1. HMika Kiljunen / Jaakko Syrjänen FIN, 3. Carl-Kristian Rundman / Pekka Tennilä FIN


Täydelliset tulokset Ttournamentsoftwaressa.
Lisäinfoa kisasivulla.

Share on Facebook