Sportia Racketlon Tour 2 – tulokset

Lauantai 25.11.2017. Smashin oma valmentajaguru Ari Ahokas järjesti jälleen parasta mahdollista lauantai-iltapäivän viettoa racketlonpelaajille Smash Centerissä Helsingin Myllypurossa. Sportia Racketlon tourin 2. osakilpailuun osallistui kaikkiaan 16 pelaajaa.

A-luokkaa piristivät osanotoillaan ikävän vammautumisen jäljiltä racketlonkentille palannut Juho Vuorinen sekä harvemmin viime aikoina kilpailuissa nähty pitkän linjan huippupelaaja Joonas Heinonen. Juho, joka omien sanojensa mukaan ”pärjäisi erinomaisesti yksisilmäisten sarjassa” oli edelleen odotetun kova myös vammattomien seurassa ja vei luokkavoiton kukistettuaan Joonaksen 8:lla pisteellä sekä muut vastustajansa hieman helpommin.

Erityisen ilahduttavaa oli uusien nimien esiinmarssi C-luokassa, jossa finaaliin ylsivät kokeneempien sijoitettujen pelaajien sijaan tuoreemman sukupolven edustajat Harry Gröhn ja Pessi Ek. Tällä kertaa Harry joutui taipumaan tiukassa finaalissa Pessille kolmella pisteellä. Harryn mukaan Pessi ansaitsi voittonsa etenkin squashkentällä esittämänsä kovan taisteluasenteen vuoksi, mutta näillä kaveruksilla lienee edessä lukuisia tiukkoja revansseja.

B-luokasta muodostui todellinen lajilegendojen taistelukenttä, jossa pisimmän korren vei porukan nuorin, rajusti viime aikoina lajiharjoitteluun satsannut Tampereen pöytätennisässä Pekka Tennilä.

A-luokka: 1. Juho Vuorinen, 2. Joonas Heinonen, 3. Seppo Raiski

B-luokka: 1. Pekka Tennilä, 2. Harri Kilpinen, 3. Timo Räisänen

C-luokka: 1. Pessi Ek, 2. Harry Gröhn, 3. Esko Kumpulainen

Tulokset kokonaisuudessaan nähtävillä Tournamentsoftwaressa.

Kilpailutiedot

Aika: Lauantai 25.11. klo 14:30 alkaen

Paikka: Smash Center, Varikkotie 4, Helsinki

Järjestäjä: Smash

Luokat: Miehet A, Miehet B, Miehet C, Naiset B.

Kilpailumaksut: 40€/pelaaja. Jokaiselle kolme ottelua menestyksestä riippumatta.

Ilmoittautuminen: ari.ahokas(at)smashtennis.fi
Ilmoittautumisen yhteydessä on annettava nimi, puhelinnumero, sähköposti ja kilpailuluokka (MA, MB , MC tai NB).

Tiedustelut: Ari Ahokas, ari.ahokas(at)smashtennis.fi, 040-5037460

TERVETULOA MUKAAN !!

Share on Facebook