Lithenius… taas!

A-luokka. 1. Sami Lithenius (kesk.), 2. Oskari Laiho (vas.), 3. Pauli Byckling (oik.)

TTC Boomin Sami Lithenius otti jälleen omansa Tuusulan Wappukisoissa, Mikkelin Slicen Oskari Laihon kova yritys finaalissa ei riittänyt squashia pidemmälle ja ottelu päättyi Litheniukselle murskaluvuin 21-7, 21-11, 21-11. Oskarille saavutuksina kuitenkin kelpo voitot seniorimaajoukkueen Reijo Makkosesta ja Ahti Antikaisesta. Kolmossijan vei Boomin jäsentenvälisessä Pauli Byckling lyömällä Reijo Makkosen. Kahden pitkän alkusarjaottelun uuvuttama Makkonen yritti puhkua ja puhaltaa Bycklingin nurin, mutta aikeeksi jäi tällä kertaa. Ahti Antikainen vei viidennen sijan ja Eero Limnell kuudennen. Limnellin pitkä pelitauko näkyi varmuuden puutteena, mikä osaltaan johti tappioihin. Pelejä seuranneiden arvioinneissa oltiin yhtä mieltä siitä, että ”tuolla liikkeellä ja pelitaidoilla nousu rankingissa on nopeaa, jos vain racketlontreeniä saa vähän alle.”

B-luokan voittoon nousi ylivoimaiseen tyyliin Markus Elomäki. Kolme ottelua voittoluvuin +26, +23 ja +13 ei jätä selittelylle sijaa. ”Ens kerralla A-luokkaan” tuuletti ”Mansen Markus” palkintojenjaossa. Muut sijoitukset menivätkin luokassa kiharammiksi kolmen muun pelaajan voittaessa toisensa ristiin lohkokaaviossa. Keskinäisten otteluiden piste-erolla järjestykseksi saatiin: 2. Matti Koskela (+19), 3. Mikko Laiho (-1) ja 4. Ville Ylinen.

B-luokka. 1. Markus Elomäki (toinen vas.), 2. Matti Koskela (vas), 3. Mikko Laiho (toinen oik.), 4. Ville Ylinen (oik.)

C-luokassa ykkösijoitettuna kisaan lähti Boomin tuore Suomenmestari Heli Mäkelä. Edelle kiilasivat kuitenkin Markku Lönnberg ykkössijallaan ja toiseksi taistellut Markus Löfman. Neljänneksi tuli ensimmäisissä racketlonkisoissaan debytoinut Aaron Kiema, joka osoitti kehityskelpoisuutensa välittömästi ottamalla lajivoittoja jopa kolmessa eri osalajissa.

C-luokka. 1. Markku Lönnberg (toinen vas.), 2. Markus Löfman (vas.), 3. Heli Mäkelä (toinen oik.), 4. Aaron Kiema (oik.)

Juniori-ikäinen Olli Leino (13v) osallistui aikuisten tulokasluokkaan junnuluokkien kuivuttua kokoon osllistujapulan vuoksi. Eikä Olli tyytynyt vain osallistumaan, vaan kukisti kaikki vastustajansa. Junnu näytti muille mallia siitä, kuinka tennistaustalla, nopeilla jaloilla ja puhtaalla innokkuudella taistella jokaisesta pisteestä voi pärjätä. Kolme ottelua ei tainnut tuntua missään,  taustajoukot tiesivät kertoa, että palkinnoksi saatua pingismailaa piti vielä illalla päästä kokeilemaan. Tulokasluokan 2. Elina Byckling, 3. Sami Malmi ja 4. Saija Kiema.

Järjestelyt sujuivat rutiinilla. Muutama harmittava viime hetken poisjäänti pakotti pelijärjestelmien muutoksiin vielä kisapäivän aamuna. Kaikille saatiin kuitenkin järjestymään kolme kokonaista ottelua, mikä tuntuisi olevan ideealimäärä yhdelle kisapäivälle. Tuusulan Tenniskeskus tarjosi jälleen loistavat puitteet kisoille. Uutuutena paikalle oli hommattu pingisrobotti ja se olikin ahkerassa käytössä.

Tulokasluokka. 1. Olli Leino (toinen oik.), 2. Elina Byckling (oik.), 3. Sami Malmi (toinen vas.), 4. Saija Kiema (vas.)

TTC Boom kiittää !!!

Tulokset kokonaisuudessaan: Tournamentsoftware

 

Share on Facebook