MM-mitaleja Saksasta

Teksti ja kuvat: Ike Rautio1374005_1472899023_medium 

 

Anna Wall ja Luka Penttinen voittivat sekanelinpelin MM-kultaa Saksassa alle 21-vuotiaiden sarjassa. Suomalaisten hyvää panosta täydensi Oskari Laiho, joka sveitsiläisen parinsa Dara Ladnerin kanssa nappasi pronssiset mitalit.

 

Annan palkintokaappi sai täydennystä naisten B-luokan nelinpelissä. Yhdessä Itävallan Irina Olsacherin kanssa sijoitus oli kolmas.


 

Miesten B-luokan nelinpelissä voiton veivät Juho Vuorinen ja Hollantia edustava Taavi Suorsa. Miehet urakoivat myös 45-vuotiaiden dubbelissa. Finaalissa lajilegenda Unkarin Peter Sakovics oli vahvempi oman parinsa kanssa, mutta upea hopee ei ollut häpee.

 

Suomen lippua, mainetta ja kunniaa oli nostamassa tämän näköinen edustusjoukkue.

 

Hallitsevalla Suomenmestari Heli Mäkelällä eivät eväät aivan riittäneet MM-mitaleille. Nelossija oli parhainta antia naisten nelinpelin seniorisarjassa. Mutta MM-kisojen päätteeksi pelatuissa Saksan avoimissa Heli korjasi tilanteen nappaamalla hopeaa naisten 40v-kaksinpeleissä.

 

Seniorit-sarjassa 55plus Suomea nelinpeleissä edustaneet Reijo Makkonen ja Ike Rautio eivät podiumille yltäneet. Palkintona kylmä suihku ja loppusijoitus viides MM-kisoissa.

Makkonen paikkasi Suomen senioreiden mainetta Saksan avointen singelissä kuittaamalla pronssia.

 

Kokonaisuudessaan MM-kisojen yhteydessä käytyjen Saksan avoimien kaksinpeleissä palkintopallille suomalaisista nousivat Heli Mäkelä, Reijo Makkonen, Mikko Laiho, Oskari Laiho ja Luka Penttinen.

 

Pitkä viikonloppu ja kaikkeni annoin à la Oskari Laiho

 

Seuraavat arvokisat ovat Sveitsissä elokuun lopussa, jolloin pelataan kaksinpelien ja joukkueiden MM-kisat Zurichissa.

Share on Facebook