Joel Pennaselle Puolustusvoimien suurmestariluokan urheilumerkki

Suomen Puolustusvoimat on huomioinut Karjalan prikaatissa, Kymen pioneeripataljoonan Raivaajakomppaniassa palvelevan Joel Pennasen panoksen racketlonin U21 -maailmanmestarijoukkueessa myöntämällä hänelle suurmestariluokan urheilumerkin. Kyseinen tunnustus on Puolustusvoimien korkein kunnianosoitus, joka myönnetään SM/MM -tason urheilumenestyksestä.

Suomen U21-joukkue saavutti maailmanmestaruuden Saksan Leipzigissa järjestetyissä racketlonin MM-kilpailuissa marraskuun lopulla. Maailmanmestaruuden Suomelle tuoneeseen joukkueeseen kuuluivat: Luka Penttinen, Joel Pennanen, Anna Wall ja Oskari Laiho.

Onnittelutilaisuus. Kuvassa vasemmalla Kymen pioneeripataljoonan komentaja everstiluutnantti Timo Ronkainen ja oikealla Raivaajakomppanian varapäällikkö kapteeni Esa Takala.

 

Joel Pennanen

Suomen Puolustusvoimien suurmestariluokan urheilumerkki

Share on Facebook