Sportia Racketlon Tour 1.2. Smash Center, Joel Pennanen voittoon

Maailmanluokan pelaajaksi kovaa nousua tekevä Joel Pennanen otti odotetun voiton lauantaina 1.2. pelatussa Sportia racketlon tour -kilpailussa. Matkalla voittoon Joel kaatoi suvereenisti kaksi kovaa pitkän linjan pelaajaa — alkusarjassa Joelin ylivoiman joutui toteamaan Smashin Mikko Nissinen, loppuottelussa kaatui Juho Vuorinen, joka puolestaan jyräsi omassa alkulohkossaan vastustajiensa yli perusvarmalla pelillään.

B-luokan voitti Tampereen Racketlonväen Pekka Tennilä niukalla kahden pisteen loppuotteluvoitolla Liikunnan Riemua edustavasta Henri Pelkosesta. C-luokan voitti konkareiden konkari, edelleen huippukunnossa oleva Timo Räisänen.

Tulokset kokonaisuudessaan TournamentSoftwaressa, siirry kilpailuun tästä linkistä.

Share on Facebook