Racketlonliiton vuosikokous

Suomen Racketlonliiton liittokokous pidettiin lauantaina 6.6. Tuusulan Tennishallissa.
Ns. ”lakisääteisten” asioiden lisäksi esityslistalla oli mm. uuden pujeenjohtajan valinta Pauli Bycklingin ilmoitettua, ettei enää ole käytettävissä tehtävään.Paulin seuraajaksi puheenjohtajana valittiin vuoden 2019 Suomen mestari, FO-mestari ja nuorten joukkuemaailmanmestari Luka Penttinen.
Erovuoroisten hallituksen jäsenten tilalle valittiin Henri Pelkonen, Tommi Laine ja Anna Wall. Vanhoina jatkavat Poku Salo ja Seppo Raiski sekä varajäsen Ahti Antikainen.
Kokousedustajia puhutti esityslistan ulkopuolelta kilpailutoiminta, ja eritoten keväälltä perutettujen SM-kilpailujen ja syyskuulle suunnitellun Finnish Openin kohtalo. Uusi hallitus tulee käsittelemään näiden kilpailujen järjestämisen kesäkuun loppuun mennessä.

racketlon.fi haluaa tässä yhteydessä kiittää Pauli Bycklingiä ja toivottaa uusille päättäjille onnea ja menestystä tehtävissään.

Share on Facebook