Joukkueiden ja nelinpelin MM-kisat

MM Milano alkaa perjantaina- Suomella hyvät kaaviot
Joukkuekisa
Suomen Racketlonmaajoukkue suuntaa kohti Milanoa luottavaisin mielin. Maajoukkueeseen kuuluvat Ismo Rönkkö, Mikko Kärkkäinen, Olli Marjamäki, Anders Lundström, Antti Tyyskä, Michaela Björnström ja Carina Bjönström. Maajoukkueella on puolustettavana viime vuoden MM-hopea ja joukkue on vahvistunut viime vuodesta Antilla ja Carinalla. Suomi on sijoitettu kolmanneksi kaavion alaosaan, jossa ainoana todella kovana maana on mukana Saksa. Kaavion yläosassa on enemmän tunkua finaaliin. Ykkössijoitettuna on viime vuoden MM 1 Itävalta, joka kohtaa todennäköisesti toisella kierroksella Ruotsin, joka on vahvistunut viime kisoihin verrattuna melkoisesti. Kolmantena kovana maana mukana on toissavuoden MM 1 Puola. Laajempi materiaali antaa Suomelle enemmän mahdollisuuksia mm. nelinpeliin, joten odotettavissa on raju kamppailu MM- Kullasta.

Miesten nelinpeli
Schubert – Köpf on 32 parin kaavion ykkössijoitettu pari. Suomen edellisen vuoden MM 1 pari Ismö Rönkkö- Mikko Kärkkäinen ovat samalla puolen kaaviota ja nämä parit ovatkin suosikkeja semifinaaliin. Alapuolenkaaviossa ovat viime vuoden maailmanmestarit Christopher Krenn – Michael Dickert, jotka ovatkin kisan suurimmat ennakkosuosikit. Alakaaviosta löytyy myös toinen suomalainen pari Olli Marjamäki – Antti Tyyskä
Naisten nelinpeli
Michaela ja Carina Bjönström pelaavat ensimmäisen yhteisen turnauksen parina. Onkin varsin jännittävää nähdä, kuinka vasta vähän aikaa racketlonia harjoitelleen Carinan otteet riittävät MM-tasolla. Naisten nelinpelistä sopiikin odottaa erittäin tasaista kisaa. Suosikkeja suomalaisten lisäksi on useita.
Sekanelinpeli
Tässä luokassa suosikkeja on vain yksi pari, Suomen Mikko Kärkkäinen – Michaela Bjönström. Vain loukkaantuminen voi sotkea maailman parhaan parin kisan. Mukana Suomesta on myös uutena parina Ismo Rönkkö – Carina Bjönström.
Miesten 45 joukkuekisa
Suomi sai jalkeille myös hyvän joukkueen miesten 45-vuotiaiden joukkuekisaan. Joukkueeseen kuuluvat Anders Lundström, Markku Merta, Sten Lindström, Ari Suikkanen ja Jarmo Vilhunen. Kisan suurin ja selvä ennakko suosikki on Ruotsi.
Muut luokat
Miesten 45 nelinpelissä mukana on Suomesta pari Jarmo Vilhunen – Ari Suikkanen. Tässä luokassa Ruotsin pari Granberg – Bittar vaikuttaa vahvimmalta.
Miesten 55 luokassa mukana on vain neljä paria joista yhtenä Suomen Sten Lindström – Markku Merta joiden mahdollisuuksia mitali sijaan voidaan pitää hyvinä.

Kisojen nettisivut osoitteessa www.racketlonworldcup.com ja tulospalvelu myös Result Reporterissa.

Share on Facebook