Hutunki Open 2021 tulokset

Lauantaina 6.11 kilpailtiin Jyväskylässä Racketlon Hutunki Open. 3 sarjaan osallistui lopulta yhteensä 19 pelaajaa, joista ilahduttavasti yli puolet osallistuivat racketlon kilpailuun ensimmäistä kertaa.

 

Juniorisarjassa nähtiin yhden poisjäännin jälkeen 7 tulevaisuuden toivoa, jotka saivat aikaan hyvinkin tiukkoja otteluita. Jännittävien vaiheiden jälkeen pronssimitali meni Aapo Puhakalle, hopea tiukan finaalin jälkeen (4 pisteen erolla) Arttu Peltoselle, ja voittajaksi kruunattiin Eino Kokko. Kaikki juniorit esittivät kuitenkin vahvoja otteita, ja toivottavasti heidät nähdään racketlonin parissa myös jatkossa!

 

Harrastesarja pelattiin neljän hengen lohkona, ja lopulta voitto ratkesi Antti Kokon ja Vesa Tikkasen välisessä kamppailussa. Lopulta vakuuttavasti läpi päivän pelannut Kokko oli parempi jo ennen tennistä. Pronssimitali ratkesi Louna Penttisen ja Miika Rautamiehen välisessä ottelussa, jossa erät pysyivät tasaisina, mutta Rautamies selvisi voittajana.

 

Miesten A ja B luokat yhdistettiin yhdeksi kaavioksi. Yläpuolelta välieriin selvisivät Luka Penttinen sekä Markus Elomäki, alapuolelta Markus Rämä ja Jesse Kiljunen. Penttinen selvitti oman välieränsä ennen tennistä, mutta Rämän ja Kiljusen ottelu oli tiukka. Rämä taisteli tenniksestä tarvittavat kymmenen pistettä, ja matkasi finaaliin. Finaalissa sulkapallo ja squash olivat tasaisia, mutta selkeän pingisvoiton turvin Penttinen vei ottelun ennen tennistä. Myös pronssiottelu päättyi ennen tennistä Kiljusen eduksi, samoin pitkälti vahvan pingiksen myötä.

 

Tarkemmat tulokset: https://www.tournamentsoftware.com/sport/draws.aspx?id=E7CDEB5A-E8A8-406B-81A1-484167EB0BDA

Share on Facebook