RSL Racketlon Open Pietarsaari 2022

Pietarsaaressa pelattiin viime viikonloppuna paikkakunnan ensimmäiset, tällä kertaa vielä epäviralliset racketlon-kilpailut. Alla kilpailun järjestäjien raportti tapahtumasta. Toivottavasti racketlonia nähdään Pietarsaaressa jatkossakin!
”Ehdottomasti lisää RACKETLONIA”🍷🏓🏸🏸
Tämä oli kaikkien toive Pietarsaaren historian ensimmäisen mailapelikisan päätyttyä la 19.02.2022. Racketlonin ensimmäinen kisa toi seitsemän innokasta tennis- ja sulkapallopelaajaa yhteen pelilajista, iästä, rodusta ja väristä riippumatta.
Kisasta muodostui paikallisen tennisseura Tennis klub Jakobstadin (TKJ) ja sulkapalloseura Jeppisbadmintonin (JeBa) välinen mestaruuskilpailu.TKJ:n pelaajista olivat mukana Carl-Johan Strömberg, Keijo Piippolainen, Per-Erik Nyrönen ja Magnus Berglund. JeBa:n pelaajista mukana olivat Safin Emran, Zafir Emran ja Mohammad Emran.
Otteluiden ratkaisussa eniten vaikuttivat pöytätenniksen ja squashin osaaminen! Pisteiden keräämisessä nähtiin tiukkaa vääntöä! Lohkovaiheen jälkeen välieräottelussa pelasivat Calle vs Keijo, ja toisessa välieräottelussa Magnus vs Zafir.
Keijon tiukka voitto pingiksestä 25-23 antoi etumatkan, mutta Calle pelasi todella vahvaa peliä sulkapallossa ja squashissa ja kipusi loppuotteluun numeroin 23-25, 21-9, 21-10, 21-16.
Toisessa välieräottelussa Magnus oli selvästi parempi squashissa ja tenniksestäkään Zafir ei pystynyt saamaan montaa pistettä (21-17, 3-21, 21-6, 21-2), näin Magnus pääsi selvin numeroin loppuotteluun.
Loppuottelusta muodostui tiukka taistelu. Calle meni johtoon pingiksessä ja sulkapallossa voittamalla Magnusin 21-19, 21-17. Magnus heräsi squashissa ja voitti selvin numeroin 21-11 ja kavensi Callen etumatkaa. Tenniksessä Magnus meni menojaan, ja näin mestaruus Magnukselle 19-21, 17-21, 21-11, 21-10 (pingis, squash, sulkapallo, tennis)
Kisan päätyttyä halli tarjosi pikkupurtavaa ja vapaata seurustelua. Kisan pääsponsori RSL tarjosi sulkapallot ja Desport World Finland tarjosi pingis- ja tennispallot. Halli onnittelee kisan voittajaa, ja kiittää kaikkia osallistuneita!
Tavataan taas mailapelien merkeissä PIAN!
PC: Safin Emran
Share on Facebook