BADStore Racketlon tulokset

Kauden päätöskilpailu pelattiin Tampereella 20 pelaajan voimin. Ilahduttavaa oli se, että myös naisten kaksin- ja nelinpeliluokat saatiin järjestettyä. Miesten A-luokasta saatiin jobinpostia jo ennen kilpailua kun Luka Penttinen joutui jäämään pois lihasvamman vuoksi. Epäonni jatkui kisan kestäessä kun Otto Tennilä loukkaantui ottelussaan Jaakko Syrjästä vastaan. Luokkavoiton vei nuorempiaan etevämpi Jaakko Syrjänen, Oton ollessa toinen ja Markus Rämän kolmas. Nelinpelin lauantaina voittaneet Markus Elomäki ja Toni Ruokanen jätettiin mitalien ulkopuolelle. Miesten B-luokan voitti Pekka Tennilä ja C-luokan treenikaveri Simo Pokki. Naisten kaksinpeliä hallitsi odotetusti tamperelaistunut Linnea Koskinen. Linnea vei myös nelinpelin Kaisu Anttilan kanssa.

Tarkemmat tulokset: https://www.tournamentsoftware.com/sport/tournament?id=4D7C517E-18A5-4613-9553-944D3676F22B

Share on Facebook