Victor Ashaway Racketlon – Tulokset

Victor Ashaway Racketlon pelattiin Tampereen Tenniskeskuksessa viime viikonloppuna 26.-27.5. Kisoissa pelattiin kaikkiaan kaksi kaksinpeliluokkaa (A ja C) sekä nelinpeli.

A-luokka: 1. Luka Penttinen (kesk), 2. Otto Tennilä (oik), 3. Pekka Kainulainen (vas)

A-luokan kolmen pelaajan lohkokaaviossa voitot menivät ristiin. Luka Penttinen voitti ensimmäisessä ottelussa Pekka Kainulaisen ennen tennistä ja toisessa ottelussa Kainulainen selkeästi Otto Tennilän, joka kuitenkin viimeisessä ottelussa yllätti Penttisen. Näin A-luokan järjestystä ratkottaessa jouduttiin pistetarkasteluun, jossa Penttinen oli selvästi paras ja Tennilä niukasti Kainulaisen edellä.

C-luokassa paras oli Markus Elomäki, jolle luokkavoitot tällä kaudella muodostuivat tavaksi. Kakkossijalle ylsi Jukka Kouri, jonka laadukasta tennistä on hauska seurata kun hän syötön jälkeen vaihtaa mailan sujavasti vasempaan käteen.

Nelinpelin voiton veivät Pohjanmaalle Jaakko Syrjänen ja Timo Lehtioja etenkin vahvan squashinsa turvin. Lehtioja osallistui kokeneen Syrjäsen houkuttelemana Tampereella ensimmäiseen racketlonkisaansa.

Kisa oli pieni, pelaajia oli mukana 17. Järjestelyihin oltiin yleisesti tyytyväisiä ja tiukkoja otteluita etenkin nelureissa tuli runsaasti. Kisajärjestäjäkin lähti hyvillä mielin kesälomalle kun taloudellinen tappiokaan ei ollut muutamaa kymppiä suurempi.

Tulokset kokonaisuudessaan: Tournamentsoftware

 

Nelinpelin finalistit (vasemmalta oikealle): Pekka Tennilä, Carl-Kristian Rundman, Jaakko Syrjänen, Timo Lehtioja. 

Share on Facebook