Belgian MM-kisat

SUOMEN MAAJOUKKUEEN TAVOITTEENA KIRKASTAA VIIME VUODEN PRONSSIMITALI

Suomen maajoukkue lähtee Belgiassa pelattaviin MM-kilpailuihin kovalla itseluottamuksella: tavoitteena on pronssimitalin kirkastaminen. Joukkueessa ollaan puhuttu jopa Ruotsin voittamisesta, mikä nappisuorituksella onkin täysin mahdollista.

Joukkueeseen valittiin neljä miestä ja kaksi naista. Tärkeimpinä valintakriteereinä olivat pelaajan kansainväliset näytöt Elite-sarjassa. Näyttöjen perusteella joukkueeseen valittiin itseoikeutetusti mailapelien keisari Mikko Kärkkäinen sekä hänen oppipoikansa Pekka Kainulainen, Henri Bruun ja Marcus Vahtola. Naisista mukana ovat Susanna Lautala-Näykki ja Hanna Miestamo, joten naiset ovat taatusti maailman aatelia.

Maajoukkueiden sarjassa on mukana 15 maata, joten menestys ja mitali vaatii kaikilta onnistumista. Lisäksi joukkueen kapteenina toivon kaikilta suomalaisilta hyvää yhteishenkeä, jopa lievää hurmosta, jotta menestys olisi mahdollista. Toisten kannustaminen ja suomalaisten yhteishenki ei rajoitu tietenkään vain maajoukkuesarjaan, vaan kaikkiin pelaajiin ja sarjoihin!

Toivotan nautinnollista kisamatkaa pelaajille ja heidän kannustusjoukoilleen!

Pekka Kainulainen
Maajoukkueen kapteeni

Share on Facebook

Vastaa